Ballerup, Storkøbenhavn
+45 31391424
jw@jw33.dk

SÅ KAN DE LÆRE DETEn atlet med fuldt fokus

SÅ KAN DE LÆRE DETJonathan Weywadt sådan

Jonathan Weywadt
Årets første ræs er overstået. Og ja, det var ikke uden udfordringer

Det hele starter med, at jeg på min hurtigste tidtagningsomgang bliver chikaneret af 2 kørere, der kæmper om at komme ud på banen efter et sammenstød. Det betyder, at jeg starter fra 8. række i de 3 første heats – ikke helt fedt. Men jeg klør på og kæmper mig op gennem feltet, overhaler 20 modstandere og slutter på P10, P11 og P14 i de indledende heats.

Præ-finalen starter, og jeg laver en fantomstart: Jeg overhaler 5 på første omgang. Desværre kører jeg med helt nye dæk, der hverken er varme eller kørt til, og mister af den årsag 2 placeringer. Æv. Men heldigvis er det lige akkurat nok til at komme med i finalen og vise tænder.

I finalen tager jeg 14 placeringer og ender på en samlet P13 ud af 50 kørere. Så kan de lære det!

Jeg er tilfreds. Jeg har kæmpet mod verdens bedste og vist, at selv i modgang hører jeg til i den bedste 1/4.

Tak til alle, der fulgte med hjemmefra og tak til mine sponsorer:
Jays Headphones, Craft Sportswear, TM8, EET Group, Tømre og snedker Andersen & Søn, Rapido Travel.

Og til sidst, en helt særlig tak til min søde farmor, der har været chauffør, stået for hygge, dejlig mad og meget mere.

________

#JW33 #JonathanWeywadt #Karting #TrainingDay #Afys #TeamDanmark #DASU #DKmotorsport #Racing #Motorsport #Gokart #JWKoncept #Jaysheadphones #CraftSportsweardk #TømmerAndersenOgSøn #EET #TM8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook
Facebook
Follow by Email
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share