Ballerup, Storkøbenhavn
+45 31391424
jw@jw33.dk

KLÆDT PÅ TIL OPTIMAL YDEEVNE

En atlet med fuldt fokus

KLÆDT PÅ TIL OPTIMAL YDEEVNE

Jonathan Weywadt hos Mark Abildhauge A-Fys

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=”]

Jeg dyrker fysisk træning hver dag.

Jeg træner min reaktionsevne, udholdenhed og psyke – 3 vigtige kompetencer, der skal være møgskarpe, hver gang jeg sætter mig i en kart.

Craft Sportswear, der er en af mine samarbejdspartnere, hjælper mig med at optimere min træning med innovativt og funktionelt sportstøj, så jeg altid får mest muligt ud af min træning – uanset om jeg er indenfor i træningscenteret hos Mark Abildhauge eller udenfor i skoven og løber om
kap med tiden.

[/av_textblock]

[av_button label=’Se alle videoerne her’ link=’manually,https://www.youtube.com/channel/UCRqi1sTxG2jL0PcUppNl1Dw’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue80d’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-k99uba77′ admin_preview_bg=”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook
Facebook
Follow by Email
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share