Ballerup, Storkøbenhavn
+45 31391424
jw@jw33.dk

Velkommen til mine Academy Sponsorer

En atlet med fuldt fokus

Velkommen til mine Academy Sponsorer

EET Group, TM8, Triplica Ejendomme, Top Tours, CC sportswear støtter JOnathan Weywadt ved FIA Karting Academy

Mød Jonathans FIA Karting Academy Trophy-sponsorer

Som racerkører er sponsorer altafgørende for en succesfuld karriere. Og Jonathan er heldig. For han har et stærkt sponsorhold i ryggen, som han er evigt taknemmelig for. Derfor viger vi nu pladsen for de sponsorer, der har valgt at støtte Jonathan til FIA Karting Academy Trophy 2020. Tag godt imod dem, for de er alle sammen Jonathans helte:


 

 

Triplica Ejendomme logo sponsorere Jonathan Weywadt Martin Friis

Velkommen til sponsorgruppen:
Martin Friis og Triplica Ejendomme

“Jeg vil godt investere i fremtiden, og den er Jonathan en del af. Han er en ung, dygtig, ambitiøs og super sympatisk dreng med den rette indstilling. Og derfor støtter jeg op om ham,” fortæller Martin Friis, ejer af Triplica Ejendomme.

Og det med at investere i fremtiden er Martin Friis faktisk ret skarp til. Han er nemlig knalddygtig, når det kommer til at opføre attraktive investeringsejendomme med høj arkitektonisk værdi til rimelige priser. Det er Triplica Ejendomme Solrød Strand I et rigtig godt eksempel på.

Kæmpe tak for støtten til Martin Friis og Triplica Ejendomme.

Psst! Vil du læse mere om Triplica Ejendomme? TRYK HER


 

 

Top Tours Sponsorere Jonathan Weywadt

Top Tours giver sponsoratet mere pedal

“Vi har i forvejen et godt samarbejde med Jonathan og hans team – og det er en relation, vi rigtig gerne vil støtte endnu mere op om. Derfor giver vi sponsoratet lidt mere gas i år,” siger Martin Bisp, direktør i Top Tours.

Top Tours er et danskejet rejsebureau, der har specialiseret sig i at sammensætte eksotiske rejser til bl.a. Thailand, Bali, Jordan, Hawaii, Australien, Seychellerne og alle mulige andre helt fantastiske destinationer. Og når du rejser med Top Tours, kan du godt forberede dig på at få en på opleveren. Det ved Jonathan alt om, for han har rejst med dem flere gange.

Tusinde tak for støtten til Martin Bisp og Top Tours.

Psst! Vil du læse mere om Top Tours’ vilde rejser? Så klik ind på knappen herunder. Her finder du i øvrigt også fede Formel 1-rejser. LÆS MERE HER


 

TM8 logo Sponsorere Jonathan Weywadt

Ny ’teammate’ på sponsorlisten

TM8 er født af en akademiker og en gadedreng, som Jonathan kender særdeles godt. Han lærte nemlig Majken og Philip at kende, da han kørte miniput – og siden da har de stået på sidelinjen og hjulpet Jonathan og hans far med alt det, de ikke kan finde ud af, og som TM8 er knivskarpe til.

Og nu hjælper de Jonathan igen. For de er nemlig det seneste skud på ’sponsorstammen’ til dette års FIA Karting Academy Trophy. Og det vil vi gerne sige mange tak for.

TM8 er et bureau, der hjælper brands med at gro ved at passe og pleje dem og give dem de bedste betingelser for at vokse sig store og stærke. De laver film, hjemmesider, tager billeder, driver SoMe-kanaler, skriver pressemeddelelser, arbejder med Google Ads og alt muligt andet.

Er du nysgerrig på mere? Så kig forbi en af bureauets SoMe-profiler. De er ret spændende. SE SELV HER


 

CC Sportswear sponsor for Jonathan Weywadt

CC Sportswear har været med fra starten

“Jeg har fulgt Jonathan, lige siden han startede med at køre gokart, og nu kan jeg bare se, at han virkelig rykker. Det er så fedt. Og jeg vil rigtig gerne hjælpe ham videre i karrieren,” siger Jeff Holden Andersen, ejer af CC Sportswear.

CC Sportswear leverer fedt sportstøj med kvalitetsprint til klubber, foreninger og virksomheder i hele landet. Og det har virksomheden faktisk gjort siden 1999. Så de kan virkelig deres kram.

Tak for støtten til den altid venlige Jeff Holden Andersen og CC Sportswear.

Vil du vide mere om CC Sportswear? Så kan du møde virksomheden her på Facebook: MØD DEM HER

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook
Facebook
Follow by Email
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share