Ballerup, Storkøbenhavn
+45 31391424
jw@jw33.dk

Det er ikke ovre, før flaget falder…

En atlet med fuldt fokus

Det er ikke ovre, før flaget falder…

Jonathan Weywadt Lonato FIA Academy 2020

… men Jonathan  nåede aldrig til det ternede flag, det havde han ellers glædet sig til i flere måneder.

Finaleheatet i FIA Karting Academy Trophy havde Jonathan under fuld kontrol. Han startede som P6. Jonathan fik en fin start og havde styr på alle sine konkurrenter. Og efter 3 omgange ligger han P4.

FIA Karting Academy Trophy Jonathan Weywadt 2020 Lonato

Ham, der fører mesterskabet, og ham, der ligger nr. 2, udgår begge inden 4. omgang er kørt. Jonathan ser dem holde i græsset, og han regner hurtigt ud, at han nu ligger nr. 2 i den samlede stilling.
Jonathan ved, hvem han har foran sig, og jeg ved, hvem der vil angribe ham voldsomt bagfra. Jonathan kører derfor bredt i et sving på 4. sidste omgang for at lade 519, Furon-Castelain, komme forbi. Uanset om 519 overhaler Jonathan eller ej, ligger han nemlig fortsat nr. 2. i den samlede stilling. Derfor vælger Jonathan ikke at tage kampen op og giver i stedet for plads.
FIA Karting Academy Jonathan Weywadt rain
Men, men, men… som så mange gange før, bliver Jonathan hensynsløst torpederet af Furon-Castelain, så Jonathans styrestang knækker, og har dermed ikke har kontakt til sit venstre forhjul. “Furon-Castelain læser ikke ræset og forstår ikke, at min ’dør er åben’, og at han bare kan køre forbi. Det betyder, at jeg både mister min 2. og 3. plads i mesterskabet og helt må udgå af løbet” forklarer en sur og ærgerlig Jonathan.
“Det er SÅ frustrerende, når jeg faktisk har gjort alt, der skulle til. Kørt med overblik og passet på mine placeringer gennem hele mesterskabet, og så bliver det hele ødelagt på et øjeblik”.
Jonathan slutter som 5. bedste, hvilket er en flot placering taget alt i betragtning. Men han er bare slet ikke tilfreds eller glad. 🤨
Furon-Castelain bliver diskvalificeret og slutter (igen) efter Jonathan i mesterskabet. 👍🏻
Nu ser Jonathan fremad mod Verdensmesterskaberne, der bliver kørt i Portugal til november. 🇧🇫
FIA Karting Academy Trophy Jonathan Weywadt TM8 Powerad Triplica Ejendommee
En stor tak skal lyde til Jonathans FIA Karting Academy Trophy-sponsorer:
Top Tours
Triplica Ejendomme
CC Sportswear
TM8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook
Facebook
Follow by Email
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share