Ballerup, Storkøbenhavn
+45 31391424
jw@jw33.dk

Jonathan Weywadt Bliver Det Danske Navn I FIA Karting Academy Trophy 2020

En atlet med fuldt fokus

Jonathan Weywadt Bliver Det Danske Navn I FIA Karting Academy Trophy 2020

Jonathan Weywadt FIA Karting Academy Gokart Karting TM8, Triplica Ejendomme, Top Tours og CC Sportswear støtter Jonathan ved Academy 2020

”Jonathan Weywadt bliver det danske navn i FIA Karting Academy Trophy 2020”

Sådan lyder overskriften i DASU’s pressemeddelelse, der afslører, at Jonathan skal repræsentere Danmark ved dette års FIA Karting Academy Trophy. DASU (Dansk Automobil Sports Union) begrunder valget således: “Jonathan Weywadt er i gang med sin anden fulde sæson i international OK Junior i det engelske Forza Racing-team. Jonathan har igennem sidste sæson testet og kørt løb på alle banerne i FIA Karting Academy Trophy-kalenderen, og vi forventer derfor, at han har et fremragende udgangspunkt for at levere solide resultater for Danmark i serien”.

Jonathan Weywadt FIA Karting Academy Gokart Karting TM8, Triplica Ejendomme, Top Tours og CC Sportswear støtter Jonathan ved Academy 2020

FIA Karting Academy Trophy strækker sig over tre afdelinger og kan sammenlignes med De Olympiske Lege – bare indenfor elitekarting. Der udtages 1-2 kørere fra hver nation. I Danmark kan man kun blive udtaget én gang, og i år er det altså Jonathan, der får den unikke mulighed.

”Jeg har så mange sommerfugle i maven lige nu. Det er helt vildt. For mig er det nemlig en megastor ære at køre med Dannebrog på brystet og kæmpe mod andre lande som USA, Costa Rica, Brasilien, Korea, Thailand, Jamaica og… ja, alle de andre,” fortæller en meget glad Jonathan.

45 kørere – fra i alt 43 lande – stiller til start i denne weekend, når jagten på Academy-trofæet skydes i gang i Italien. Så spænd hjelmen og forbered dig på et racerbrag uden lige.

FIA Karting Academy Trophys tre afdelinger finder sted på følgende datoer:

  • 13.-16. august i Adria (ITA)
  • 03.-06. september i Genk (BEL)
  • 01.-04. oktober i Lonato (ITA)

EET Group, TM8, Triplica Ejendomme, Top Tours, CC sportswear støtter JOnathan Weywadt ved FIA Karting Academy

Vi ønsker Jonathan held og lykke og sender samtidig en stor tak til DASUEET GroupTriplica-Ejendomme, Andersen & Søn, Top ToursCC SportswearTM8Craft SportswearA-fys og Jays Headphones for at satse på Jonathan, anerkende hans talent og støtte ham på vejen mod toppen af motorsportsverdenen.

Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook
Facebook
Follow by Email
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share